0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Qeveria i konfirmoi ndryshimet e Ligjit për mbrojtje shëndetësore për shërbime shëndetësore më cilësore për qytetarët

Qeveria në mbledhjen e sotme, me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë, e konfirmoi tekstin e Propozim-ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbrojtje shëndetësore me procedurë të shkurtuar me të cilin janë paraparë disa risi për shërbim shëndetësor më cilësor për qytetarët.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle