Biznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Qeveria: Është miratuar financimi i termocentraleve fotovoltaike Osllomej dhe Manastir përmes BERZH-it

– Qeveria në mbledhjen e sotme e përcaktoi tekstin e Propozim-ligjit për garanci të Republikës së Maqedonisë së Veriut për detyrimet për Marrëveshjen për hua për financimin e projektit të Shoqërisë Aksionare për prodhimin e energjisë elektrike “Elektranat e Maqedonisë së Veriut” në pronësi shtetërore (EMV) për kalimin drejtë fotovoltaikëve solarë, i cili do të lidhet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle