0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Qeveria e miratoi Informacionin për lidhje digjitale të Ballkanit Perëndimor

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën sotme të 110-të, të realizuar përmes video lidhjes e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për negociatat e përfunduara për qarkullim të lirë të të dhënave dhe për Ballkanin Perëndimor inter-operativ për integrim digjital në rajon.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle