0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Qeveria do t’i mbajë seancën e 85-të dhe 86-të

Informacione për lidhjen e marrëveshjeve për projekte infrastrukturore nga programi TAV me 23 komuna do të shqyrtohen në seancën e 85-të tematike të Qeverisë të caktuar për në orën 11.45.

Shkup, 6 korrik 2021 (MIA) – Informacione për lidhjen e marrëveshjeve për projekte infrastrukturore nga programi TAV me 23 komuna do të shqyrtohen në seancën e 85-të tematike të Qeverisë të caktuar për në orën 11.45.
Menjëherë pas përfundimit të mbledhjes së 85-të, do të fillojë mbledhja e 86-të, në të cilën mes pikave të rendit të ditës nga Programi i Qeverisë për punë dhe në interes të qytetarëve do të gjendet edhe më shumë masa dhe informacione, që kanë të bëjnë me politikën rinore, si dhe një nga prioritetet për projektimin e së ardhme së të rinjve.

“Në seancë, ministrat do të shqyrtojnë Propozim-programin për ndryshimin e Programit për ndërtimin dhe rikonstruimin e objekteve sportive për vitin 2021, Informacioni për formimin e Trupit këshillëdhënës nacional për politikat rinore dhe më shumë informacione për rrjedhën dhe ndërtimin ose rikonstruimin e objekteve sportive, të parashtruara nga Agjencia për Rini dhe Sport”, bëri të ditur pres shërbimi qeveritar ku bëri të ditur se konkluzionet dhe vendimet do të merren në të dyja seancat e sotme. ar/

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle