0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Qeveria do të mbajë seancën e rregullt të 108-të

Qeveria sot do të mbajë seancën e rregullt të 108-të me disa pika të programit të saj për punë dhe me interes të qytetarëve, mes të cilave edhe propozim Strategjinë kombëtare për zhvillim të ndërmarrjeve sociale në Republikën e Maqedonisë së Veriut (2021-2027) dhe Planin e Veprimit 2021-2023 për zbatimin e kësaj strategjie, si dhe Propozimin e strategjisë për promovimin dhe zhvillimin e vullnetarizmit (2021-2025).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle