0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Qeveria do të mbajë mbledhjen e rregullt të 107-të

Qeveria në seancën e sotme me propozim të Ministrisë së Financave, do të shqyrtohet Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale, që parasheh ndryshime në drejtim të përmirësimit të kapacitetit fiskal dhe rritjes të së ardhurave të komunave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle