0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQ

Qëndrimet e Lëvizjes Besa nga mbledhja e fundit të kryesisë qendrore

Lëvizja BESA në mbledhjen e fundit të Kryesisë Qendrore analizoi me vëmendje situatën aktuale politike nga ku edhe solli disa qendrime politike dhe atë:

Butoni Kthehu në krye
Mbylle