0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQShoqëri SQ

Qendra për Komunikime Civile: Rreziqe të larta nga korrupsioni në furnizimet për KOVID

- Qendra për Komunikime Civile sot e publikoi Raportin për furnizimet publike për mbrojtje nga KOVID-19, i përgatitur në bazë në monitorimit të thellë në procedurat për furnizime publike të mallrave, shërbimeve dhe punëve kontratat e të cilave janë lidhur në gjysmën e dytë të vitit 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle