Biznes SQKorrespondentë MaqedoniShoqëri SQ

Qendra e parë për aftësi të reja “SkillsNext” filloi të funksionon në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë

Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë filloi të funksionoj Qendra për aftësi të reja “SkillsNext” që paraqet hapësirë moderne prej 350 metra katror, ku profesionalistët, praktikuesit dhe studentët do të ndjekin trajnimet e posaçme nge industria e tekstilit dhe ndërtimtarisë si dhe të bujqësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle