0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Punëtori për propozim-programin për mbrojtjen e konsumatorëve dhe konsumin e qëndrueshëm me perspektivë gjinore

Në organizim nga Organizata e Konsumatorëve të Maqedonisë (OKM), Asociacioni për iniciativa zhvillimore - Zenit, Oda e bizneseve të bogla dhe Iniciativa qytetare e grave ANTIKO sot në Ohër do të fillojë punëtorinë dyditore në kuadër të projektit. “Konsumatorët për qëndrueshmëri -institucionalizim i dialogut mbi politikat lokale dhe shërbimet e shoqërisë qytetare për komunat dhe biznesin”, financuar nga Bashkimi Evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle