0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Punëtori për harmonizimin e legjislacionit të Maqedonisë me Konventën për eliminimin e dhunës dhe ngacmimit në punë

Në Shkup sot do të mbahet punëtori për harmonizimin e legjislacionit të Maqedonisë me Konventën e Organizatës ndërkombëtare të punës për eliminimin e dhunës dhe ngacmimit në botën e punës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle