0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQW_Media SQ

Punëtori për gazetarë “Paaftësia përmes prizmit të mediave”

Në kuadër të projektit "Mbështetja e modernizimit dhe deinstitucionalizimi i shërbimeve sociale" sot në hapësirat e Shtëpisë evropiane në Shkup do të mbahet punëtori për gazetarët "Paaftësia përmes prizmit të mediave".

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle