0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Punëtori “Kovid-19 si sfidë të etikës së profesioneve”

Pandemia me Kovid-19 konfirmoi se profesioni i mjekësisë dhe gazetarisë janë shumë të cenueshëm, zëvendëskryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Ylber Besimi, në fjalimin e tij në punëtorinë e sotme në temën "Kovid-19 si sfidë e etikës së profesioneve", mes tjerash theksoi se cenueshmëria  e të dyja profesioneve mund të shihet si në ekspozimin e rrezikut nga pandemia, gjithashtu edhe të dhunës fizike dhe psikike, gjegjësisht dhunës elektronike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle