0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

Publikohen shpalljet e para nga Plani operativ gjatë punësimit

Agjencia për punësim i ka publikuar shpalljet e para publike për masat e Planit operativ për programe aktive dhe masat për punësim dhe shërbime në tregun e punës për vitin 2022. Personat e papunë dhe punëdhënësit nga sot do të mund të aplikojnë për masat - Vetëpunësim, Praktikë dhe Punësim dhe rritje e subjekteve juridike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle