0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Publikimi për “Propozimin francez”: Gjuha e urrejtjes ka ndikim negativ në marrëdhëniet e fqinjësisë së mirë dhe BE perspektivat

Gjuha e urrejtjes ushqehet me gjuhë të urrejtjes. Nevojitet bashkëpunim mes institucioneve, mediave dhe sektorit civil brenda në Maqedoninë e Veriut dhe në Bullgari, që mund të jetë kyç në përballjen me dëmet nga gjuha e urrejtjes dhe nga dezinformatat. Pa këtë bashkëpunim lufta me këtë dukuri destruktive do të shkojë shumë më vështirë, ndërsa kjo do të ketë ndikim shumë negativ edhe në përpjekjet për marrëdhëniet e fqinjësisë së mirë, por edhe në perspektivat evropiane të vendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle