Magazinë SQ

Pse jeta në fshat është më e mirë?

Në vitet para pandemisë së Kovid-19, gjithnjë e më shumë njerëz preferuan të jetojnë në qytet. I braktisën fshatrat, blenë banesa, e madje atëherë e kuptuan dallimin midis jetës urbane dhe rurale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle