E përzgjedhur SQMIA Investigon SQ

Pse gjithnjë e më shumë amerikanë mbeten pa fëmijë?

Studimi i Pju në fund të javës së kaluar tregoi se 44 për qind e amerikanëve midis moshës 18 dhe 49 vjeç që nuk janë prindër thonë se nuk ka gjasa që ata të kenë fëmijë – që paraqet një rritje prej 7 për qind nga viti 2018.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle