0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Protokolli për përkujdesje dhe vendosje të personave nga Ukraina në seancë qeveritare

Informacioni për miratimin e Propozim – Protokollit për pranimin, strehimin dhe akomodimin, si dhe rregullimin e statusit të personave nga Ukraina që do të vijnë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, si dhe pasojë e veprimtarive ushtarake dhe persona të cilët gjenden në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga 24 shkurti 2022, ndërsa të cilët për shkak të gjendjes së sigurisë të cilët nuk kanë mundësi të kthehen në Ukrainë, do të shqyrtohet në mbledhjen e sotme të rregullt të 36-të të Qeverisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle