0_Web_Aktuale SQBallkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Protestë në Athinë e Federatës së të punësuarve në spitale shtetërore kundër vaksinimit të obligueshëm të punonjësve shëndetësor

Nën parullat "Shëndetësia në grevë"; "Jo vaksinimit të obligueshëm"; "Jo për largim nga puna dhe pushim të detyruar"; "Mjete për spitalet" Federata greke e të punësuarve në spitale shtetërore mbajti protestë para Ministrisë së Shëndetësisë të Greqisë dhe në Qendër të Athinës për ta shprehur pakënaqësinë e tyre  për vaksinim të obligueshëm të punonjësve shëndetësor, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle