Ballkan SQBallkan.portal SQ

Protestë e punëtorëve të arsimit, policisë dhe nëpunësve shtetërorë në Sarajevë

- Pas protestës dyditore të javës së kaluar të minatorëve nga shtatë miniera në Federatën BeH, punëtorët e arsimit, policët dhe nëpunësit shtetërorë sot paralajmëruan tubim para ndërtesës në kantonin Sarajevë, ndërsa është e mundur edhe protestë e pensionistëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle