0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Propozohet që Rajoni i Ohrit të marrë dy vite afat për t’i plotësuar rekomandimet e UNESKO-s dhe të evitojë zhvendosje në Listën e pasurive botërore në rrezik

Komisioni kombëtar i UNESKO-s i Bosnjës e Hercegovinës u propozoi Qendrës dhe trupave këshillëdhënëse të UNESKO-s që t’u japin Maqedonisë dhe Shqipërisë dy vite shtesë të veprojnë ndaj rekomandimeve të përfshira në Misionet reaktive të Komitetit për trashëgimi botërore të KB-ve, në mënyrë që të evitojnë zhvendosjen e Rajonit të Ohrit në listën e pasurive botërore kulturore dhe natyrore në rrezik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle