0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Propozim për arrestim të një shtetasi kosovar për dhënien e ryshfetit nëpunësve të policisë në Bllacë

- Prokuroria Themelore Publike në Shkup ngriti procedurë kundër një shtetasi të Kosovës për të cilin ekziston dyshimi se ka kryer vepër penale - Dhënie të ryshfetit nga neni 358 paragrafi 1 nga Kodi Penal dhe te gjykatësi i procedurës paraprake dorëzoi propozim për përcaktimin e masës së paraburgimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle