0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQ

Promovohet strategjia dyvjeçare për forcimin e kapaciteteve për zbatimin e hetimeve financiare dhe konfiskimin e pasurisë

Strategjia e re dyvjeçare për forcimin e kapaciteteve për zbatimin e hetimeve financiare dhe konfiskimin e pasurisë do të dërgojë mesazh se krimi i organizuar është i padobishëm, kështu që paralelisht me hetimin kriminalistik për akte të tilla si trafiku i drogës, kontrabandimi i emigrantëve, terrorizmi dhe keqpërdorimi i pozitës dhe autoritetit zyrtar, do të hetohen edhe vlerat e të ardhurave nga aktivitetet e paligjshme, gjë që do të rezultojë në përcaktimin në kohë të masave të përkohshme dhe sigurimin e pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme për konfiskimin e saj pasues me një vendim gjykate.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle