0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Promovim i storjeve mediatike të përzgjedhura pas thirrjes së shpallur publike të SHGM-së dhe institutit Gete

Tekste dhe produkte multimediale të përpunuara nga katër ekipe të përzgjedhura gazetareske me nga dy gazetarë, do të promovohen sot, informuan nga Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle