0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQVideo SQ

Promovim i pullës postare me rastin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit (drejtpërdrejtë)

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi dhe drejtori i SHA “Postat e Maqedonisë”, Jani Makraduli do ta promovojnë pullën postare kushtuar 20-të vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

Shkup, 4 gusht 2021 (MIA) – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi dhe drejtori i SHA “Postat e Maqedonisë”, Jani Makraduli do ta promovojnë pullën postare kushtuar 20-të vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/385206376450612/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle