0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Promovim i librit “Loja dhe mësimi – koncepte të reja në mësimin e hershëm”

- Në Klubin e deputetëve sot do të promovohet libri "Loja dhe mësimi - koncepte të reja të mësimit të hershëm" nga Lena Damovska, në botim të "Prosvetno dello".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle