0_Magazinë.Portal SQ0_Slajder SQShoqëri SQ

Prokuroria e Lartë Shkup klrkoi të refuzohen ankesat e të akuzuarve në “Transporter”

Prokuroria e Lartë Publike Shkup kërkoi të refuzohen si të pabaza ankesat e parashtruara nga të akuzuarit në lëndën "Transporter", ndërsa pjesërisht të pranohet ankesa e Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle