0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQShkup SQShoqëri SQ

Projekti “Trajtimi i ndotjes së ajrit në Shkup” tregoi rezultate të suksesshme në lagjen pilot Lisiçe

- Masat e ndërmarra për përmirësimin e efikasitetit energjetik të shtëpive dhe zëvendësimi i stufave të vjetra për ngrohje me të reja në mbi 120 amvisëri në lagjen Lisiçe dhanë rezultat dhe treguan për zvogëlim të ndotjes së ajrit në shtëpitë dhe në rrethinën ku ishin bërë intervenimet. Këto analiza ishin prezantuar sot në ngjarjen përmbyllëse të projektit "Trajtimi i ndotjes së ajrit", i financuar nga Suedia, të cilin e zbatoi Programi i Zhvillimit i Kombeve të Bashkuara (UNDP), në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe me Qytetin e Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle