0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMKD-AL SQSektori civil SQShoqëri SQ

Projekte të shtatë institucioneve publike shkencore vlerësohen pozitivisht në konkursin për financim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MAHS) ka publikuar rang listën e projekteve të vlerësuara pozitivisht për financimin e Konkursit për shpërndarjen e mjeteve për financim të projekteve shkencore- hulumtuese të institucioneve publike shkencore për vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle