0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Projekt për promovimin e transparencës dhe llogaridhënies në administratën publike

Në kuadër të fushatës për integritet, që zbatohet si pjesë e projektit "Promovimi i transparencës dhe llogaridhënies në administratën publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut", realizohen një sërë aktivitetesh në luftën kundër korrupsionit dhe qasjes së lirë në informatat me karakter publik.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle