0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Projekt për “Përforcimin e sundimit të së drejtës dhe të drejtave të njeriut në Maqedoni të Veriut II”

Gjykata themelore penale - Shkup në bashkëpunim me Koalicionin "Të gjithë për gjykim të drejtë" dhe në partneritet me Misionin e OSBE-së në vend, prej sot filloi me realizimin e projektit "Përforcimi i sundimit të së drejtës dhe të drejtave të njeriut në Maqedoni të Veriut II", që do të zbatohet deri në dhjetor të këtij viti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle