0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Projekt i ri i CIVIL “E kaluara, e tanishmja dhe e ardhmja e kontrollit të armës”

- CIVIL e filloi projektin "E kaluara, e tanishmja dhe e ardhmja e kontrollit të armës në Republikën e Maqedonisë së Veriut" me mbështetje financiare nga Iniciativa globale kundër krimit të organizuar transnacional dhe Fondi Rezilians.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle