0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQVideo SQ

Projekt i OSBE-së dhe BE-së për mbështetje në zbatimin më efikas të drejtësisë në rastet e korrupsionit dhe krimit të organizuar (drejtpërdrejtë)

Projekt i përbashkët i OSBE-së dhe BE-së: “Mbështetje për zbatim më efikas në zbatimin e drejtësisë në rastet e korrupsionit dhe krimit të organizuar në Ballkanin Perëndimor përmes vëzhgimit të proceseve gjyqësore”.

Shkup, 28 korrik 2021 (MIA) – Projekt i përbashkët i OSBE-së dhe BE-së: “Mbështetje për zbatim më efikas në zbatimin e drejtësisë në rastet e korrupsionit dhe krimit të organizuar në Ballkanin Perëndimor përmes vëzhgimit të proceseve gjyqësore”.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/2056348414503747/

 

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle