0_Maqedoni.Portal SQShkup SQShoqëri SQ

Projekt “Flas në gjuhën e shokut tim” në Shkup, do të përfshijë rreth gjashtëqind nxënës dhe mësues të shkollave të mesme

Në 23 shkolla të mesme të Qytetit të Shkupit këto ditë filloi realizimi i ciklit të katërt të kurseve tremujore falas onlajn për mësimin e gjuhës maqedonase, shqipe dhe turke, të dedikuara për nxënësit dhe mësuesit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle