0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Programi për avancimin e burimeve njerëzore si çelës për zhvillimin e kompanisë

Kompanitë, veçanërisht ato të vogla dhe të mesme, do të kenë mundësinë përmes një programi të mbështetur nga Ambasada Zvicerane dhe në partneritet me Odën Ekonomike, të punojnë në avancimin e burimeve njerëzore, me theks të veçantë mbi gratë dhe të rinjtë si punonjës të rinj.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle