0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Program i ri mentorimi i FIZHT dhe PwC Maqedonia e Veriut për startup-et në një fazë të hershme

Startup-et vendore që janë në një fazë të hershme të zhvillimit, gjegjësisht tashmë kanë një produkt (shërbim), si dhe ofertë të përpunuar për plasimin e produkteve të tyre, do të marrin program falas për mentorim të zhvilluar nga Fondi për Inovacioni dhe Zhvillimi Teknologjik (FIZHT) dhe PwC Maqedonia e Veriut.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle