0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Prezentimi i raportit tremujor të Komisionit për Mbrojte nga Diskriminimi

Komisioni për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi (KPMD) sot në Klubin e deputetëve do ta prezentojë raportin tremujor të Komisionit për periudhën janar – maj 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle