0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Prezantohet strategjia e ndërmarrjes sociale “REDI Riciklimi”

“REDI Riciklimi” është ndërmarrje sociale qëllimi i së cilës është të organizojë dhe formalizojë grumbulluesit individualë të lëndëve të para sekondare, duke krijuar një sistem për përzgjedhjen e mbeturinave parësore në ndërtesat e banimit dhe kompanitë. Gjithashtu, kjo ndërmarrje sociale kontribuon në një mjedis më të pastër, përmes përdorimit racional të lëndëve të para dytësore, tha sot drejtori i kësaj kompanie, Asib Zekir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle