0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Prezantohet prodhimi i farave rezistuese ndaj ndryshimeve klimatike

nstituti Bujqësor pranë Universitetit "Shën Kirili dhe Metodi" nga Shkupi në fushat në rrethin e departamentit eksperimental në Koçan sot e prezantuan prodhimin e farave rezistuese ndaj ndryshimeve klimatike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle