0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Prezantohen analizat nga kërkimet për korrupsionin në mjedisin jetësor dhe shëndetësi

Platforma e Organizatave të shoqërisë civile për luftë kundër korrupsionit (LKK) sot i prezantoi analizat për fushat e rrezikshme të korrupsionit në mjedisin jetësor dhe shëndetësi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle