0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Prezantimi i projektit evropian për ekonomi rrethore – Cinderela

Instituti i ndërtimtatisë Makedonija dhe Makstil SHA Shkup sot do ta prezantojnë  projektin Cinderela për ekonomi rrethore dhe shfrytëzimin e mbeturinave si resurs.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle