0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Prezantimi i aktiviteteve të zbatuara për prodhimin e farave të fasules dhe specave më rezistent ndaj ndryshimeve klimatike

Instituti bujqësor - Shkup dhe Organizata për ushqim dhe bujqësi pranë Kombeve të Bashkuara (FAO) sot organizojnë prezantim të aktiviteteve të realizuara  për prodhimin e materialit cilësor të farave për fasule dhe speca me rezistencë më të madhe ndaj ndryshimeve klimatike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle