0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Prezantim i raportit për besimin e qytetarëve në partitë politike dhe cilësinë e jetës në vend

Instituti për Demokraci sot do të prezantojë Raportin nga fokus grupet e realizuara “Perceptimi publik i besimit në partitë politike, institucionet publike dhe cilësia e jetës në Maqedoninë e Veriut”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle