0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Prezantim i gjetjeve nga projekti “Barriera të zhvillimit shoqëror”

- Instituti për Hulumtime Sociologjike dhe Politiko-Juridike pranë Universitetit "Shën Cirili dhe Metodi" sot do t'i prezantojë gjetjet nga projekti "Barriera të zhvillimit shoqëror".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle