0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Prezantim i gjetjeve nga hulumtimi “Hyrje në diskriminimin studentor”

Forumi rinor arsimor (FRA) sot do t'i prezantojë gjetjet dhe rekomandimet kyçe nga hulumtimi "Hyrje në diskriminimin studentor".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle