0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Prezantim i Analizës funksionale të gjykatave themelore

Qendra për hulumtime dhe analiza juridike (QHJ), sot do ta prezantojë Analizën funksionale të gjykatave themelore dhe Planin për përmirësimin e punës dhe kushteve në gjykatat themelore në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle