Biznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Prezantim i aktiviteteve dhe investimeve në ZZHTI

 – Drejtoria për Zona Zhvillimore Teknologjike dhe Industriale dot do ta prezantojë mesataren gjysmëvjeçare të punës.

Shkup, 16 korrik 2021 (MIA) – Drejtoria për Zona Zhvillimore Teknologjike dhe Industriale dot do ta prezantojë mesataren gjysmëvjeçare të punës.

Nga Drejtoria informojnë se në konferencë për media drejtori i ZZHTI, Jovan Despotovski do t’i prezantojë detajet nga analiza për aktivitetet ekonomike në zonat zhvillimore teknologjike industriale dhe investime e huaja të planifikuara, si dhe aktivitetet dhe iniciativat e ndërmarra për nxitjen e investimeve. fc/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle