Gjendja e rrugëve SQ

Prej sot regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën Veles-Gradsko dhe nga Novo Lagova në Borotinë

Për shkak të aktiviteteve ndërtimore për "Rehabilitim të Rrugës rajonale P1102,  aksi rrugor Veles-Gradsko",  pjesa e theksuar do të mbyllet për trafik nga sot deri në nëntë muajt e ardhshëm, sipas Regjimit  përkohshëm  të miratuar të komunikacionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle