0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Prej sot do të ketë në dispozicion linja të natës të NQP në Shkup

- Prej sot janë vendosur në funksion linjat e natës të Ndërmarrjes Qarkulluese Publike "Shkupi". Bëhet fjalë për linjat e autobusit: 2, 5, 7, 22, 24, 41, 50, 57, 61, 63 dhe 65B. Linjat e autobusit 2, 22, 24, 41, 57 dhe 65B do të qarkullojnë çdo ditë, ndërsa të tjerat do të jenë në funksion në ditët e fundjavës ose të kombinuara, si dhe gjatë festave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle