0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Prej orës 8:00 deri në orën 13:00 janë sanksionuar 29 këmbësorë në Tetovë

Policia e Tetovës dënoi disa këmbësorë për kalim jo të drejtë të rrugës dhe shkelje të tjera të parapara me ligjin për siguri në komunikacion. Prej orës 8:00 deri në orën 13:00 janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 29 kundërvajtje, siç janë kalimi jo i sigurt u rrugëve, mosrespektimi i sinjalizimit ndriçues, mosshfrytëzimi i trotuareve për lëvizje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle